Изграждане на ВиК, Отоплителни и охладителни системи

В сферата на тръбните инсталации фирмата предлага голямо разнообразие от услуги. От стандартни водопроводни и канализационни инсталации в обществени, частни сгради и еднофамилни къщи. Както и системи за топла вода от слънчеви инсталации за битова вода, както и заотопление на басейни от слънчева енергия. Предлагаме също така авангардни термопомпени инсталации за малки и големи сгради, които позволяват както отопление така и охлаждане през една и съща инсталация, а освен това и през едни и същи вътершни конвекторни тела.

Във водопроводните и канализационните инсталации използваме висококачествени материали. Водопроводни инсталации от медни тръби, които не се затлачват и не корозират. Предлагаме също така и изграждане на хидрофорни системи. В населени места със непостоянно водоподаване.

В канализационните инсталации използваме основно дебелостанно еластично PVC с изключително гладки стени. Което понижава риска от затлачване на канализационната инсталация. Също така предлагаме монтаж и изграждане на малки локални пречиствателни станции за мръсна вода за населени места без централна канализация.

За отоплителни и охладителни системи фирмата предлага богат избор от котли и термопомпи с които да се реши цялостно климатизацията на малки, среди обществени, частни сгради и едно- и двуфамилни къщи. С една инсталация и едно тяло във всяко помещение да може да се отоплява или охлажда. Предлагаме също така и автоматизирани системи за контрол на микроклимата в сградата.

Извършваме също така и монтаж и изграждане на малки, средни и промишлени системи за напояване.

В изграздането на слънчеви инсталации за битова вода и отопление на басейни фирмата има голям опит. От инсталация за малка вила с бойлер с вместимост 80 литра до инсталации за къмпинги и хотели, отопление на частни и общественин басейни.

  Последни проекти